Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2020, 20:31

Senzacija iz Hrvatske: Atletiko doveo golmana Lokomotive za 6.000.000

Strašan posao zagrebačkog kluba

Marko Dmitrović je navodno bio prva želja, ali se uprava Atletika po svemu sudeći ipak odlučila za jeftinije rešenje. S tim da to što je Jorgandžijama jeftino nama na Balkanu zvuči kao sve bogatstvo sveta. Zagrebačka Lokomotiva je posle istorijskog plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona uspela da 24-godišnjeg golmana Iva Grbića proda u Madrid!

Hrvatski mediji nisu ni slutili šta se sprema, španski jesu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << I kad su se kolegama obratili za pomoć vrlo brzo se sve raščivijalo. Sume se doduše donekle razlikuju, ali se uglavnom piše o - ovde citiramo portal 24sata.hr - obeštećenju od oko 4.000.000 evra uz dodatna 2.000.000 u bonusima. Dakle, ukupno 6.000.000 evra za golmana koga je Lokomotiva uzela za džabe, jer je Hajduk procenio da to nije taj kvalitet?!

Grbić će pride ostati u Zagrebu da odbrani i bar dve kvalifikacione utakmice u Evropi i tek potom će se preseliti u Španiju i posle lekarskih pregleda potpisati četvorogodišnji ugovor sa Atletikom. Tamo će naravno biti samo rezerva, jer Jana Oblaka niko na ovom svetu ne bi mogao da pomeri sa gol linije.

Kako bilo, veliki posao za Grbića i još veći za Lokomotivu, koja je ovog leta već uzela 9.000.000 evra na transferima Lirima Kastratija (2.000.000/Dinamo Zagreb), Mirta Uzunija (1.800.000/Ferencvaroš) i Kristijana Jakića (1.200.000/Dinamo Zagreb).

A mogla bi dakle i tih dodatnih 2.000.000 na Grbiću, dok veliko interesovanje postoji i za Marka Tolića, Enisa Čokaja, Jona Mersinaja

Sad zamislite to u Srbiji? Da neko ko nije Zvezda ili Partizan uzme potencijalno više od 10.000.000 evra na prodajama igrača? Istina, javna je tajna da je Lokomotiva filijala zagrebačkog Dinama, ali opet je to veliki novac za klub takvog renomea.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.