Senzacija? Zaha se vraća u bivši klub?

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacija? Zaha se vraća u bivši klub?

Hoće li biti ovoga puta biti bolje?

Vilfred Zaha nije uspeo na "Old Trafordu" iako ga je Ser Aleks doveo u klub. Kasnije se izgubio, navukao čak i bes Mojesa sa čijom se ćerkom zabavljao, ali internacionalac iz Obale Slonovače bi prihvatio ponudu "Đavola".

Kako tvrde izvori iz njegovog okruženja, on bi, ako bude stigla ponuda odabrao Junajted, Palas je odbio Arsenal i Everton, traže 80 miliona evra, ali fudbaler ima neku vrstu obećanja da će dobiti "zeleno svetlo" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << narednog leta.

Zaha ne igra tako dobro kao prošlih sezona, nije da se ne trudi, ali je neostvareni transfer ostavio traga.

Zaha je inače odigrao samo četiri utakmice za Junajted, pre nego što je otišao na pozajmicu, a kasnije prodat Palasu za 5 miliona evra. "Đavoli" su tada uspeli da ugrade klauzulu po kojima im pripada četvrtina od naredne prodaje.

Dakle, ako Zaha ode, u svakom slučaju će dobiti novac, ali bi, ako uzmemo u obzir klauzulu, mogli da kupe Afrikanca za oko 60 miliona evra. Toliko su platili Van-Bisaku Palasu prošlog leta.

U klubu veruju da je sjajni igrač sada mnogo zreliji i da bi bio veliko pojačanje za Solskjerov tim.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.