Sent Etjen u šoku zbog zatvorske kazne za Brandaa: Nije nikoga ubio, nije razbojnik, a ni pljačkaš! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2014, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sent Etjen u šoku zbog zatvorske kazne za Brandaa: Nije nikoga ubio, nije razbojnik, a ni pljačkaš! (VIDEO)

Maks Gradel i Džonatan Brisol stali u odbranu saigrača koji je kažnjen zbog udaranja Tijaga Mote

Malo je reći da su u Sent Etjenu iznenađeni što je Brandao, zbog udaranja Tijaga Mote iz PSŽ u tunelu stadiona Park prinčeva, kažnjen sa mesec dana zatvora, 15.000 evra i šest meseci suspenzije. Saigrač Brazilca Maks Gradel kaže da nije verovao kada je čuo presudu i da ona prevazilazi sportske okvire.

“On je uradio nešto što nije trebalo, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali nikoga nije ubio. Do može da se desi svakome ko izgubi kontrolu i pobesni. Brandao nije razbojnik ili pljačkaš. Video sam i teže prekršaje za koje nisu izrečene takve kazne”, rekao je Gradel.

Džonatan Brison takođe se slaže sa Gradelom.

“Mnogo mi je žao Brandao jer mnogo nam znači u Sent Etjenu. Možda je kažnjen za primer drugima. Nadam se da će biti hrabar. Posetićemo ga u bolnici, gde se oporavlja od povrede, kako bi mu poželeli brz povratak i lepše dane”, rekao je Brison.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.