Senegal iznenadio Poljsku

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jun.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senegal iznenadio Poljsku

Afrički tim savladao favorita sa 2:1.

Senegalci su poveli u 37. minutu tako što je Guje šutirao s dvadesetak metara, a Tijago Čonek, odbrambeni igrač Poljske koji ima i brazilsko državljanstvo, skrenuo je loptu u svoj gol pa je golman Ščensni bio zatečen u raskoraku.

Prednost je udvostručio Mbaje Nijang u 60. minutu golom. Krihovjak je vratio loptu unazad, a Nijang, koji je bio izvan terena zbog povrede, baš je tada utrčavao nazad u igralište, što je zbunilo protivnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Zaobišao je poljskog golmana i dao gol.

Gol nade za Poljake postigao je Gžegož Krihovjak u 86. minutu lepim udarcem glavom. Poljaci su pritiskali do kraja, ali su Senegalci odoleli.

Stadion Spartaka u Moskvi. Gledalaca: 44.190.

POLJSKA: Ščensni, Pišček (od 83. Berešinski), Ribus, Pazdan, Čonek, Blaščikovski (od 46. Bednarek), Krihovjak, Grosicki, Zjelinski, Milik (od 73. Kovnacki), Levandovski. Selektor: Navalka.

SENEGAL: Ndiaj, Kulibali, Vage, Sane, Sabali, Ndiaje (od 87. Kujate), Guje, Sar, Mane, Dijuf (od 62. Ndoje), Nijang (od 76. Konate). Selektor: Sise.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.