Izvor: MozzartSport.com, 01.Jun.2020, 10:08

Semak ostaje na klupi Zenita

Piterovci produžili saradnju sa šefom stručnog štaba

Glavni trener Zernita Sergej Semak produžio je saradnju sa čuvenim ruskim klubom, stoji na njihovoj internet stranici.

Mladi 44-godišnji stručnjak je prduženje ugovora potpisao 30. maja, a kako tvrde tamošnji mediji po šemi 2+1. To jest dve godine sa mogućnosti produženjem za još jednu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Semin je seo na mesto šefa stručnog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << štaba Piterovaca pre tačno dve godine nakon što je iz kluba otišao Italijan Roberto Mančini. Ruski stručnjak je prethodno bio pomoćnik Portugalcu Andre Vilaš Boašu u sezoni 2014/15. Bivši reprezentativac, a sada trener radio i kao asistent u nacionalnom timu, ali i kao šef struke u Ufi, pre nego što se vratio u Sankt Peterburg.

Sa ekipom Zenita prošle sezone je osvojio tiutulu, šestu u istoriji kluba.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.