Šelvi u Svonsiju, Ins za sada ne

Izvor: B92, 03.Jul.2013, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šelvi u Svonsiju, Ins za sada ne

Premijerligaš Svonsi potpisao je ugovor sa mladim reprezentativcem Engleske Džondžom Šelvijem iz Liverpula za pet miliona funti.

21-godišnji vezista igraće na 'Libertiju' naredne četiri godine.

Bivši fudbaler Čarltona, koji je zabeležio jedan nastup i za 'A' selekciju 'Gordog Albiona', bio je na listi želja i novog prvoligaša Kristal Palasa, ali je klub odbio njihovu ponudu jer je bila slabija od Svonsijeve.

Šelvi je karijeru počeo upravo u Čarltonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da bi 2010. godine prešao na ’Enfild’ za sumu od 1,7 miliona funti. Za ’Crvene’ je odigrao 69 mečeva na kojim aje postigao sedam pogodaka.

Ranije u toku dana, Svonsi je želeo da dovede Šelvijevog saigrača iz reprezentacije Toma Insa, ali je Blekpul odredio cenu od osam miliona funti, što je odbilo ’Labudove’.

„Cifra koju traži Blekpul je neverovatna“, rekao je predsednik Svonsija Hav Dženkins. „naš menadžer ga želi u svom timu, još od našeg međusobnog duela“.

Za Insa je zainteresovan i drugi velški tim u Premijer ligi, ekipa Kardifa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.