Izvor: Piplmetar.rs, 25.Jun.2023, 08:31

Seltina letnja bomba

Rafa Benitez (63) je posle otkaza u Evertonu godinu i po dana proveo bez angažmana, ali od naredne sezone vodiće jednog člana Primere.
Selta je danas potvrdila da će Rafa Benitez voditi prvi tim u naredne dve godine.
Nekadašnji trener Real Madrida, Liverpula, Intera, Čelsija i brojnih drugih ekipa vratio se u Španiju posle sedam punih godina kada je vodio Real.
Klub iz Galicije prethodne sezone vodio je Karlos Karvahal koji je sezonu okončao na 13. mestu Primere sa 43 boda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> U narednu sezonu, Selta ulazi kao klub sa stogodišnjom tradicijom, pa je u skladu sa tim očigledno uvećala ambicije pošto je dovela jednog od najboljih španskih trenera u 21. veku.
Benitez je tokom trenerske karijere osvojio Ligu šampiona, Ligu Evrope, Primeru, Kup UEFA, Superkup Evrope, Svetsko klupsko prvenstvo, Kup Italije, FA Kup, Komjuniti šild, kao i Čempionšip na klupi Njukasla.
Naredni izazov biće Selta.
✅👓 Principio de acuerdo para que 𝐑𝐚𝐟𝐚 𝐁𝐞𝐧𝐢́𝐭𝐞𝐳 sea el entrenador del @RCCelta100 💙#100AnosdeAfoutezaeCorazón
— RC Celta (@RCCelta) June 23, 2023

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.