Seltiku dupla kruna

Izvor: B92, 26.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seltiku dupla kruna



Fudbaleri Seltika osvojili su kup Škotske. Oni su u finalu u dramatičnoj utakmici na Hempden parku bili bolji od Danferlajna 1:0, a tom pobedom su osigurali i duplu krunu, pošto su još ranije obezbedili novu titulu u Premijer ligi.

Danferlajn je na ovom meču odlično igrao, iako je sezonu u Premijer ligi završio na poslednjem mestu, ali je Kamerunac Perije-Dumbe golom u 85. minutu doneo Seltiku trofej.

Trener Seltika Gordon Strahan je sredinom drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dela iz igre izveo kapitena ekipe Nila Lenona, kome je to bio poslednji meč u dresu „zeleno-belih" nakon sedam sezona provedenih u klubu, pošto završava karijeru.

Strahan je na kraju i prokomentarisao izvođenje Lenona.

Dobio je priliku da postane kapiten koji će osvojiti duplu krunu. On zna da nije lako donositi teške odluke. On to radi kao kapiten, a je kao trener", rekao je Strahan i dodao:

„Nismo igrali dobro u prvom poluvremenu, posebno naši bekovi, ali se u drugom sve to preokrenulo."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.