Seltiksi dobili Ajzeu Tomasa

Izvor: MVP.rs, 20.Feb.2015, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seltiksi dobili Ajzeu Tomasa

Boston je u poslednjim minutima uspeo da dovede ogromno pojačanje.

Ajzea Tomas (26, 175) je prethodnog leta bio želja Boston Seltiksa, ali je omaleni plejmejker izabrao Finiks Sanse kao svoju destinaciju. Ipak, Tomas je u Sansima imao ulogu šestog igrača, a pored Gorana Dragića i Erika Bledsoa nije imao slobodu u napadu koju je očekivao. To je dovelo do nezadovoljstva kod Tomasa, koji je u poslednjim minutima prelaznog roka u NBA ligi trejdovan u Boston >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Seltikse.

Boton je u trejdu dobio Ajzeu Tomasa, a u Finiks je poslao Markusa Tortona, kao i pravo na Klivlendovog pika prve runde iz 2016. godine.

Ranije u toku dana, Boston je napravio još jedan trejd. Tajšon Prins se vratio u Detroit, koji je Seltiksima poslao Jonasa Jerebka i Luiđija Datomea.

Tomas je ove sezone za Sanse u proseku igrao 25.7 minuta, a za to vreme je postizao 15.2 poena, uz 3.7 asistencija

Zanimljivo je da su Sansi poslednjeg dana prelaznog roka totalno promenili spoljnu liniju. Trejdovali su Gorana Dragića u Majami, Tomasa u Boston, a doveli Brendona Najta u trejdu sa Milvokijem.

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.