Seltik razbio Policajce (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2012, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seltik razbio Policajce (VIDEO)

Iako je odavno obezbedio titulu šampiona Škotske, Seltik je iz sve snage odigrao poslednji prvenstveni derbi protiv Glazgov Rendžersa i naneo im ubedljiv poraz.
Zeleno–beli su se tako na svom bunjištu  revanširali gradskom rivalu za poraz od 3:2 pre mesec dana i okončali Old firm na lagan način.
U odbrani Policajaca škripalo je na sve strane, pa je domaćin stvorio nekoliko odličnih šansi. Precizni su bili Čarli Malgru, Kris Komons i Geri Kuper, a osim pogotka koji je postigao, Komons je učestvovao i kod preostala dva.
Celtic vs Rangers 3:0 GOALS HIGHLIGHTS by maidb7abc
Ako je za utehu Rendžersima, uprkos očajnoj finansijskoj situaciji, uspeli su da dva puta ove sezone nanesu poraz večitom rivalu (Seltik, takođe, ima dva trijumfa), ali ostaje veliko pitanje da li će biti jednog od najvećih evropskih derbija sledeće sezone.
Sve zavisi od toga da li će uprava Policajaca uspeti da izvuče klub iz stečaja.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.