Seltik niko ne može da šokira, osim jednog srpskog fudbalera

Izvor: 24sata, 01.Sep.2014, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seltik niko ne može da šokira, osim jednog srpskog fudbalera

Fudbalski klub Seltik poznat je po fanatičnoj podršci navijača, slavnoj prošlosti i sklonosti da unapred predviđa šta im se loše može dogoditi. Ali to je bilo do danas.

Povremeni fudbalski reprezentativac Srbije Stefan Šćepović odbio je da pređe u Seltik, iako je prošao lekarske pregleda i bio blizu potpisivanja ugovora.

Napadač španskog drugoligaša Sportinga iz Hihona trebalo je da potpiše >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << četvrtogodišnji ugovor sa škotskim timom, ali se u poslednjem trenutku predomislio.

"Bili smo na korak od potpisivanja ugovora, dobio je radnu dozvolu i sve je bilo u redu. Prošao je lekarske preglede i sve je bilo u redu. Ne možemo da razumemo njegov potez i veoma smo razočarani", rekao je izvršni direktor Seltika Piter Level, prenosi Skaj Sport.

Transfer Šćepovića u Seltik trebalo je da iznosi tri miliona evra. Za nekadašnjeg napadača Partizana interesovanje su pokazivali mnogi evropski klubovi, a spekuliše se da bi mogao da predje u Hetafe.

On je u karijeri igrao još za OFK Beograd, Sampdoriju, Klub Briž, Kortrajk, Hapoel iz Akre i Ašdod.

Za reprezentaciju Srbije odigrao osam utakmica i postigao jedan gol.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šćepović odbio transfer u Seltik

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Sep.2014

GLAGZOV - Povremeni fudbalski reprezentativac Srbije Stefan Šćepović odbio je da pređe u Seltik, iako je prošao ljekarske pregleda i bio blizu potpisivanja ugovora...Napadač španskog drugoligaša Sportinga iz Hihona trebalo je da potpiše četvrtogodišnji ugovor sa škotskim timom, ali se u poslkednjem...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Šćepović, ipak, u Seltiku!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2014, 01:23

Nekadašnji napadač Partizana Stefan Šćepović potpisao je trogdišnji ugovor sa škotskim šampionom Seltikom...Neće u Škotsku: Stefan Šćepović.. ..Iako su mediji na Ostrvu objavili da je posao propao, u poslednjim satima prelaznom roka,  doskorašnji igrač Sportinga iz Hihona stavio je paraf...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.