Selta ne računa na Radoju, Betis prvi u redu?

Izvor: N1 televizija, 09.Jul.2018, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selta ne računa na Radoju, Betis prvi u redu?

Nemanja Radoja nije želeo da potpiše novi ugovor sa Seltom iz Viga, zbog čega je sportski direktor Minambres saopštio da Radoja u ponedeljak neće početi pripreme sa prvim timom.

Mladom vezisti ugovor ističe za godinu dana, stoga klub iz Viga namerava da ga proda pošto već neće da produži ugovor. Navodno je Betis veoma zainteresovan, ali je pitanje da li bi platio 10 miliona evra, koliku je Selta nameravala klauzulu da stavi u novi ugovor.

Radoja je u Seltu došao iz Vojvodine 2014. a za Seltu je od tada odigrao 115 mečeva uz jedan postignut gol. Ove sezone odigrao je 26 mečeva. Za reprezentaciju Srbije zabeležio je dve utakmice.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.