Selektor futsal reprezentacije Srbije se povukao zbog privatnih razloga

Izvor: B92, 23.Jul.2021, 12:11

Selektor futsal reprezentacije Srbije se povukao zbog privatnih razloga

Goran Ivančić se zbog privatnih razloga povukao sa mesta selektora futsal reprezentacije Srbije.

Dejan Majes, koji je u prethodnom periodu bio jedan od prvih saradnika Gorana Ivančića, do izbora novog selektora će predvoditi našu reprezentaciju.

Ivančić je svoju odluku objasnio je na sledeći način:

"Uz svu nadu da ću se izboriti sa privatnom preprekom koja se našla na mom putu da nacionalni futsal tim povedem na predstojeće FIFA futsal prvenstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sveta u Litvaniji, moram sa žaljenjem da vas obavestim da nisam u mogućnosti da na adekvatan način odgovorim obavezama i odsustvima koje nas očekuju, pa iz tih razloga ne mogu da nastavim da obavljam funkciju selektora futsal „A“ reprezentacije Srbije.

Pre svega želim da se zahvalim rukovodstvu FSS na strpljenju i razumevanju, a posebno Direktoru za futsal i ženski fudbal Bojanu Pavićeviću sa kojim sam svih 5 godina sarađivao na visoko profesionalnom nivou, pored našeg dugogodišnjeg privatnog prijateljstva.

Takođe želim da se zahvalim Fudbalskom savezu Srbije na najlepših 5 godina u istoriji futsala, a lično sam i mnogo duže deo sistema, pa ću i ubuduće biti na raspolaganju za svaki poziv koliko mi god mogućnosti budu dozvoljavale.

Želeo bih da se posebno zahvalim i mojim saradnicima iz stručnog štaba, trenerima Vojkanu Vukmiroviću, Vladimiru Jovanoviću, Dejanu Majesu, Aleksandru Petroviću, Aleksi i Bojanu Antoniću, doktorima Miroslavu Nikoliću i Aleksandru Ristanoviću, fizioterapeutima Miši Matejiću, Draganu Ristoviću i Jovi Dubaiću, tim menadžeru Igoru Gačiću, kao i svim drugim ljudima iz saveza koji su bili visoko profesionalni i omogućili mi da svoj posao radim najbolje što mogu i zajedno postignemo sjajne rezultate. Kao selektor postigao sam sve što se od mene očekivalo, plasirali smo se na oba velika ta

kmičenja (UEFA futsal EURO 2018 i FIFA futsal SP 2021), a na dobrom smo putu da se kroz baraž plasiramo i na sledeće Evropsko prvenstvo u Holandiji 2022.

Učestvovao sam u formiranju mlade futsal reprezentacije koja predstavlja svetlu budućnost našeg sporta, a veliki napredak učinili smo i na planu edukacije futsal trenera i UEFA futsal B licenci, gde ću i dalje maksimalno davati svoj doprinos. Siguran da će moji naslednici u stručnom štabu„A“ reprezentacije učiniti sve da nastave istim, uspešnim putem, kao i da će futsal i dalje biti jedna od najbolje organizovanih i najuspešnijih sekcija Fudbalskog saveza Srbije.

Ja ću uvek stajati na raspolaganju, ukoliko je moja pomoć potrebna i nadam se da će naša futsal reprezentacija i sa novim selektorom napraviti rezultate za ponos, kao što je bilo u prethodnom periodu", rekao je Ivančić.

Fudbalski savez Srbije zahvaljuje se Goranu Ivančiću na ostvarenim rezultatima i izuzetnoj saradnji.

Futsal tim Srbije uskoro očekuju dve prijateljske utakmice, obe protiv Maroka 30. jula i 1. avgusta u Vršcu, koje će biti zatvorene za javnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ivančić se povukao sa mesta selektora futsal reprezentacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2021

Goran Ivančić se zbog privatnih razloga povukao sa mesta selektora futsal reprezentacije Srbije, saopštio je danas Fudbalski savez Srbije (FSS)...Kako se dodaje, Dejan Majes, koji je u prethodnom periodu bio jedan od prvih saradnika Ivančića, do izbora novog selektora će predvoditi reprezentaciju..."Uz...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.