Selektor Portugala: Sudija mi je priznao grešku!

Izvor: Mondo, 26.Mar.2019, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Portugala: Sudija mi je priznao grešku!

Fernando Santoš ljutit napustio stadion Benfike posle remija sa Srbijom.

Na početku kvalifikacija, Srbija je velikom borbom izborila bod na gostovanju šampionu Evrope - Portugalu.

Važan momenat na trenutke dramatičnog meča na "Lužu" dogodio se u 74. minutu, kada je sudija iz Poljske Adam Marćinak dosudio penal u korist domaćih (pri rezultatu 1:1), pa ga poništio.

Posle kratkog premišljanja, on je ipak odlučio da igranje rukom Antonija Rukavine >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nije bilo dovoljno da pokaže na belu tačku i da tako stvori Portugalu ogromnu šansu da preokrene rezultat.

Posle utakmice, selektor Portugala Fernando Santoš bio je ljut i govorio je pred novinarima o svom razgovoru s Poljakom.

"Sudija me je pozvao da pogledamo snimak penala. Kada smo pregledali, saglasili smo se da jeste bio jedanaesterac. Izvinio mi se, ali to mi ne znači ništa. Potreban nam je VAR u svim utakmicama!", izjavio je selektor šampiona Evrope nakon još jednog remija u kvalifikacijama.

Pogledajte kako je bilo na stadionu Benfike:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.