Selektor Mađarske: Nisam lud

Izvor: B92, 07.Sep.2023, 23:42

Selektor Mađarske: Nisam lud

Selektor Mađarske Marko Rosi govorio je na konferenciji za medije posle pobede njegove ekipe nad Srbijom (2:1) u kvalifikacijama za EURO.

Kako je rekao, njegovim igračima je pripako prvo, a Srbiji drugo poluvreme.

"U prvom poluvremenu smo igrali dobro, nismo padali, bila je to samo jedna greška, nastavili smo da i zahvaljujući momcima postigli smo dva gola. Kada igrate u Srbiji morate da patite, patili smo možda previše, ali smo imali veliko srce. Moramo da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zahvalimo Dibušu na odbrana", rekao je Rosi.

Smatra da je njegov tim izuzetno napredovao od kako je on zauzeo mesto selektora.

Kada sam započeo ovaj posao, neverovatno je šta smo uradili. Imamo tim pun samopouzdanja, oni znaju da moraju da rade naporno kako bi napredovali. Imamo slabosti, svaki od nas. Moramo da budemo ponosni na stav", smatra Rosi i dodaje:

"Ja znam koliko sam kritika dobio zajedno sa Loikom Nego, Nađa i ostalih. Nisam lud, svi oni su zaslužili da igraju za Mađarsku."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.