Selektor Hrvatske saopštio nove sjajne vesti

Izvor: B92, 10.Dec.2022, 10:55

Selektor Hrvatske saopštio nove sjajne vesti

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić kaže da Luka Modrić neće napustiti reprezentaciju posle Mundijala u Kataru.

Bilo je dosta priče da će kapiten "vatrenih" završiti reprezentativnu karijeru, ali on je pokazao da i sa 37 godina vuče nacionalni tim.

"Igrao je 120 minuta, vodio nas do pobede, realizovao je penal kad je trebalo. To što on igra je nestvarno. Nije umoran, nije izostao, nije stao. Kad sam hteo da menjam, on je rekao da je potpuno spreman. U četiri dana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrati dvaput 120 minuta, to je nestvarno", rekao je Modrić i dodao:

"Ozbiljan je profesionalac, gospodin u kopačkama. On je svaki trening maksimalan, radi još i dodatno, individualno. Teško ćete naći da neko s 37 godina ovako vuče reprezentaciju. Nije to baš normalno, ali Luka pokazuje kvalitet. Neki su počeli da ga otpisuju, on se vratio i doveo Hrvatsku u polufinale. Luka Modrić će još dugo voditi Hrvatsku. To vam ja kažem".

Hrvatska će u polufinalu igrati protiv Argentine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Selektor Hrvatske: Modrić neće napustiti reprezentaciju nakon Mundijala

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Dec.2022

​Selektor Hrvatske Zlatko Dalić kaže da Luka Modrić neće napustiti reprezentaciju poslije Mundijala u Kataru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.