Šekarić i Mikec popravili plasman na rang listi

Izvor: Beta, 30.Mar.2010, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šekarić i Mikec popravili plasman na rang listi

BEOGRAD, 30. marta 2010. (Beta) - Reprezentativka Srbije u streljaštvu Jasna Šekarić na narednoj rang listi napredovaće za 18 mesta i zvanično biti druga na svetu u gadjanju malokialibarskim pištoljem.

Nova svetska rang lista strelaca biće objavljena u četvrtak, 1. aprila, a Šekarić je plasman popravila zahvaljujući nedavnoj pobedi u gadjanju malikalibarskim pištoljem na Svetskom kupu u Sidneju.

U muškoj konkurenciji Damir Mikec od 1. aprila biće treći na rang listi u gadjanju malokalibarskim pištoljem, a prethodno je zauzimao sedmo mesto.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šekarić druga na svetu, Mikec treći

Izvor: RTV Pink, 30.Mar.2010

. . . Reprezentativci Srbije u streljaštvu Jasna Šekarić i Damir Mikec zauzeli su drugo, odnosno treće mesto na najnovijoj svetskoj rang listi Međunarodne streljačke federacije (ISSF), pošto su na Svetskom kupu u Sidneju ostvarili pobedu i četvrto mesto. .

Nastavak na RTV Pink...

Šekarićeva druga, Mikec treći

Izvor: Radio 021, 30.Mar.2010

Reprezentativci Srbije u streljaštvu Jasna Šekarić i Damir Mikec zauzeli su drugo, odnosno treće mesto na najnovijoj svetskoj rang listi Međunarodne streljačke federacije (ISSF).

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.