Šek i Pet protiv Kobija i Fila

Izvor: B92, 25.Dec.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šek i Pet protiv Kobija i Fila



Večeras su na programu dva NBA meča u okviru božićnog programa koja bi trebalo da sruše sve rekorde u televizijskoj gledanosti. Prvi duel uključuje prošlogodišnje finaliste prvenstva Detroit Pistonse i San Antonio, a drugi meč je prema rečima Šakila O'Nila zaista vredan gledanja.

"Veliki ljudi prave velike priče. Biće ovo veliki duel", tvrdi O'Nil.

Pošto Šek otvori svoj poklon za Božić, sastaće se njegova današnjost i prošlost. Majami Hit >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dočekuje Los Anđeles Lejkerse i biće to njegov treći duel sa Kobijem Brajantom od kada je napustio Holivud pre 18 meseci.

Ali to je samo jedan deo priče. Lejkerse predvodi sa klupe Fil Džekson, trener za koga je O'Nil rekao da nikada više neće igrati. Na klupi Hita sedi Pet Rajli koji je pre 17 godina osvojio svoju četvrtu titulu sa Los Anđeles Lejkersima.

Brajanta očekuje veliki meč-ap sa Dvejnom Vejdom, Geri Pejton će igrati protiv svog nekadašnjeg tima, kao i Lamar Odom.

Majami je dobio prošlogodišnji božićni duel u Los Anđelesu sa 104:102 u produžetku, kada je trojka Brajanta promašila koš sa zvukom sirene.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.