Izvor: Beta, 01.Dec.2011, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šeik Mansur zadovoljan Manćinijem

DUBAI, 1. decembra 2011. (Beta-AP) - Vlasnik Mančester sitija šeik Mansur bin Zajed pohvalio je trenera tima Roberta Manćinija i rekao da je na "pravom putu" da ostvari glavni cilj, osvajanje Premijer lige, objavio je u četvrtak sportski list iz Dubaija Sport 360.

Šejk je rekao da je klub na dobrom putu da ostvari najvažniji cilj sezone i pored malih šansi da se plasira u narednu fazu takmičenja u Ligi šampiona.

"Ne smemo zab..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šeik zadovoljan Manćinijem

Izvor: B92, 01.Dec.2011

Vlasnik Mančester sitija šeik Mansur bin Zajed pohvalio je trenera Roberta Manćinija i rekao da je na pravom putu da ostvari cilj, osvajanje Premijer lige...Šeik je rekao da je klub na dobrom putu da ostvari najvažniji cilj sezone i pored malih šansi da se plasira u narednu fazu takmičenja u Ligi...

Nastavak na B92...

Zadovoljni šeik hvali Manćinija

Izvor: Sportal.rs, 01.Dec.2011

Vlasnik Mančester sitija šeik Mansur bin Zajed pohvalio je trenera tima Roberta Manćinija i rekao da je na "pravom putu" da ostvari glavni cilj - osvajanje Premijer lige, objavio je sportski list iz Dubaija Sport 360.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.