Šefe, vadi me napolje! Ne mogu da igram od buke (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Sep.2017, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šefe, vadi me napolje! Ne mogu da igram od buke (VIDEO)

Jedna od najbizarnijih izmena u istoriji Lige šampiona

Svačega smo se nagledali na fudbalskim terenima prethodnih godina, ali bizarniji zahtev fudbalera za izmenom nismo videli do sinoćnog meča u Istanbulu. Timo Verner, po mnogima najbolji nemački napadač u ovom trenutku, izdržao je samo 32 minuta na terenu.

Razlog - smetala mu je buka navijača Bešiktaša?!

Urlanje i glasni zvižduci sa tribina nešto su po čemu su navijači sa Bosfora prepoznatljivi, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali ta atmosfera nikako ne odgovara nemačkom golgeteru. Nisu mu pomogli ne čepovi za uši koje je dobio od fizioterapeuta, buka navijača Bešiktaša je bila jača, pa je Verner ustupio mesto Klostermanu posle samo pola sata igre.

Timo Werner was subbed off at 32nd minute because he wasn’t able to cope with the #Beşiktaş fans noise. pic.twitter.com/qTHVXWk7oN

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Igrač tražio od trenera da ga izvede sa meča zbog buke navijača

Izvor: Radio 021, 27.Sep.2017

Fudbaler Lajpciga Timo Verner tražio je od trenera da ga izvede iz igre jer nije mogao da izdrži buku koju su stvarale pristalice Bešiktaša...Trener Ralf Hasenhutl mu je ispunio želju. Već u 32. minutu Verner je napustio igralište, jer mu nisu pomogli ni čepovi za uši koje je zatražio od stručnog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.