Sedorf: Prvo titula pa ugovor

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Apr.2011, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedorf: Prvo titula pa ugovor

Vezni igrač Milana Klarens Sedorf rekao je da će razgovarati sa upravom kluba o nastavku saradnje tek kada sa ekipom osvoji šampionsku titulu. Holanđaninu na leto ističe ugovor sa Milanom, a nije poznato da li će mu klub ponuditi novi ugovor.
Kada osvojimo Skudeto razgovaraćemo o budućnosti. Moramo da zadržimo koncentraciju i što pre osvojimo titulu, pošto nam je na dohvat ruke – rekao je Sedorf italijanskim medijima.
Milan je prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na tabeli sa 74 boda i ima osam više od drugoplasiranog Intera. Roso–neri bi sledećeg vikenda mogli da osvoje titulu ako pobede Bolonju, a Inter izgubi od Ćezene.
Sedorf je u Milan došao 2002. godine iz gradskog rivala Intera i sa sadašnjim klubom je osvojio osam trofeja. U karijeri je igrao još za Ajaks, Sampdoriju i Real Madrid.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.