Sedorf: Biću trener Milana

Izvor: B92, 14.Jan.2014, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedorf: Biću trener Milana

Bivši holandski fudbalski reprezentativac Klarens Sedorf potvrdio je da će postati trener italijanskog Milana.

Sedorf je trenutno fudbaler brazilskog Botafoga, ali ova odluka znači da će završiti igračku karijeru.

Holanđanin će na mestu šefa stručnog štaba Milana zameniti Masimilijana Alegrija koji je u ponedeljak dobio otkaz zbog serije loših rezultata.

"Došao sam da vam kažem da ću posle 22 godine završiti profesionalnu igračku karijeru. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ovo je teška odluka, ali sam zadovoljan onim što sam postigao do sada. Drago mi je što sam sa Botafogom uspeo da izborim plasman u Kup Libertadores. Ostavljam ekipu koja je bolja nego kad sam došao. Da, biću trener Milana", rekao je Sedorf na konferenciji za novinare u Rio de Žaneiru.

Sedorf je sa upravom Milana dogovorio saradnju na dve i po godine, a već u sredu će doputovati u Italiju kako bi gledao "rosonere" u duelu sa Specijom u nacionalnom kupu.

Holanđanin je u Milanu igrao od 2002. do 2012. godine, a sa Milanezima je, pored ostalog, osvojio po dve Lige šampiona, Serije A i Superkupa Evrope.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedorf: Biću trener Milana

Izvor: B92, 14.Jan.2014

Bivši holandski fudbalski reprezentativac Klarens Sedorf potvrdio je da će postati trener italijanskog Milana...Sedorf je trenutno fudbaler brazilskog Botafoga, ali ova odluka znači da će završiti igračku karijeru...Holanđanin će na mestu šefa stručnog štaba Milana zameniti Masimilijana Alegrija...

Nastavak na B92...

Sedorf: Došao sam da vam kažem da odlazim...

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jan.2014

Bivši holandski reprezentativac Klarens Sedorf potvrdio je danas da će postati trener Milana. On je i dalje igrač brazilskog Botafoga, ali ova odluka znači da će ubrzo završiti igračku karijeru. Holanđanin će na mestu šefa stručnog štaba Milana zameniti Masimilijana Alegrija koji je nedavno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Sedorf: Biću trener Milana

Izvor: Press, 14.Jan.2014

Sedorf je trenutno fudbaler brazilskog Botafoga, ali ova odluka znači da će završiti igračku karijeru.. Holanđanin će na mestu šefa stručnog štaba Milana zameniti Masimilijana Alegrija koji je nedavno dobio otkaz zbog serije loših rezultata.. "Došao sam da vam kažem da ću posle 22 godine...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.