Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2020, 19:14

Sedmo pojačanje u Sankt Peterburu, Zenit uzeo i šampiona Evrope

Stiže dugogodišnji ruski reprezentativac

U vreme kada je ekonomska kriza u sportu sve veća, Zenit može da se pohvali da ima nikad stabilnije finansije i jakog sponzora u vidu Gasproma da pokrije sve sportske planove kluba iz Sankt Peterburga.

Tako je Zenit ozvaničio i sedmi potpis ovog leta, a u jedan od najlepših gradova Evrope stiže nekadašnji šampion Evrolige - Vitali Fridzon. Dugogodišnji ruski reprezentativac i dojučerašnji košarkaš Lokomotive >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iz Krasnodara potpisao je sa Zenitom ugovor na godinu dana, a Ćavi Paskval insistirao je na njegovom dolasku zbog ogromnog iskustva i potencijalnog značaja u svlačionici zbog poštovanja koje uživa u Rusiji i širom kontinenta.

Koliko je zapravo njegovo klupsko iskustvo na najvišem nivou pokazuje činjenica da pored šampionske titule 2016. ima još i pet učešća na završnim turnirima elitnog takmičenja, a pet puta je osvajao VTB ligu.

Prekaljeni krilni košarkaš je prošle sezone imao prosečno 4,6 poena, 2,8 skokova i 2,6 asistencije u Evrokupu, plus još 7,8 poena, 1,4 uhvaćene i jednu podeljenu loptu u VTB ligi.

Fridzon je sedmo, ne verovatno i poslednje pojačanje u Zenitu, a od ranije su stigli Aleks Pojtres, Arturas Gudaitis, Kevin Pangos, Denis Zaharov, te Kej Si Rivers i Zvezdina haubica Bili Beron, koji će u Sankt Peterburgu inkasirati ukupno 1.200.000 evra sa bonusima.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.