Sedma uzastopna pobeda PSŽ-a

Izvor: TV Arena Sport, 08.Nov.2015, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedma uzastopna pobeda PSŽ-a

U 13. kolu francuskog prvenstva, fudbaleri Pari Sen Žermena slavili su na svom terenu pobedu nad Tuluzom sa ubedljivih 5:0.

Golove za PSŽ postigli su Anhel di Marija u šestom minutu, Zlatan Ibrahimović u 18. i 75, Lukas u 66. i Ezekijel Laveci u 78. minutu.

PSŽ je tako vezao sedmu uzastopnu pobedu u šampionatu Francuske, i dalje je ubedljivo prvi na tabeli sa 35 bodova, odnosno ima 13 bodova više od Liona, Sent Ejena i >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Anžea.

U nastavku dana pogledajte utakmicu između Nice koja gostuje Marseille-u posle tri vezane pobede u poslednjih pet kola. Direktan prenos je na Arena Sport 2 kanalu od 15:00 časova

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket


U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater  radi sklapanja ugovora, aktivacije paketa i instalacije opreme.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.