Sećate se kad je Luksemburg bio vreća za udaranje? E, više nije tako...

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2019, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate se kad je Luksemburg bio vreća za udaranje? E, više nije tako...

"Orlovi" da obrate pažnju.

Reprezentacija Srbije izgubila je gotovo svaku realnu šansu da se kroz kvalifikacije plasira na EURO 2020. godine.

Stanje u grupi B je jako loše po "orlove", Ukrajina je praktično nedostižna, dok Portugal polako ali sigurno "pali motore" za nastavak kvalifikacija.

U ovom trenutku večerašnji rival Srbije Luksemburg je ispred naših fudbalera zbog gol-razlike, u pitanju je zemlja koja sve više znači na fudbalskoj mapi Evrope >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << što smo mogli da vidimo i kroz nastupe Didelanža u Ligi Evrope, ali i same reprezentacije.

Luksemburg je pre dve godine remizirao sa kasnijim prvakom sveta Francuskom, redovno pobeđuje fudbalske "liliputance" i ne sme se nikako potceniti.

Padali su u Luksemburgu prethodnih godina Litvanija, Moldavija, San Marino, Belorusije čak i Gruzija i Mađarska...

U kvalifikacijama za EURO 2020 Luksemburžani su osvojili četiri boda koja su dobijena protiv Litvanaca, Ukrajina je teškom mukom slavila ne samo kao gost, već i kao domaćin. U Lavovu je bilo 1:0, na istom mestu Srbija je primila pet golova...

Selektor "orlova" Ljubiša Tumbaković najavio je da će promešati sastav u kojem neće biti Jovića i Tadića, ali ni Gobeljića koji će zbog treninga propustiti susret.

Samo da se ne ponovi novi "Azerbejdžan"...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.