Sećate li se moćnog Progresa?

Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2017, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate li se moćnog Progresa?

Fola već četiri meča na strani ne zna za trijumf

Nije atraktivna liga, ali bi u današnjem mršavom kladioničarskom danu mogla i te kako da se uvrsti na tiket. Vreme je da polako spuštamo zavesu na drugo kolo nove sezone najboljeg šampionata u Luksemburgu. Od 20.00 sastaju se Rodanž i Petanž, a 15 minuta kasnije Progres i Fola Eš.

Krenućemo od - bar u najavi - interesantnijeg okršaja. Progres je u prvom kolu kvalifikacija za Lige Evrope potukao slavni Rendžers, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u narednoj rundi nije uspeo da preskoči AEL, a ako ste pomno pratili dešavanja na Starom kontinentu, setićete se da je Fola dogurala do trećeg kola izbacivši moldavski Milsami i azerbejdžanski Inter Baku, te da je ispala od švedskog Estersunda.

Progres je poražen na dva od tri prethodna okršaja sa Folom na svom stadionu, poslednji put kada su se susreli na stadionu u Niderkornu bilo je 2:2. i u promenljivoj je formi.

Oko meča Rodanž - Petanž nema previše filozofije. I jedni i drugi imaju bušne odbrane, ali i jak napad, tako da bi valjalo probati sa golovima.

Subota:

Hostert - Rasing 2:1 (2:1)

Nedelja:

Viktorija - UNA 4:1 (1:0)

Mondorf - Didelanž 0:2 (0:0)

Benfika - Eš 3:1 (0:0)

Ženes Eš - Diferdanž 3:1 (0:1)

Ponedeljak:

20.00 Rodanž - Petanž

20.15 Niderkorn - Fola Eš

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.