Sećate li se čuvene devojčice sa cvetom? To je Maradonina najstarija ćerka i ona danas ima samo jednu želju! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2020, 19:42

Sećate li se čuvene devojčice sa cvetom? To je Maradonina najstarija ćerka i ona danas ima samo jednu želju! (foto)

Najstarija naslednica preminulog asa oglasila se na društvenim mrežama.

Najstarija ćerka Dijega Armanda Maradone Dalma prilično emotivno se oprostila na drušvenim mrežama od preminulog oca podsećajući na čuvenu fotografiju iz njenog detinjstva.

Dalma je na Instagramu objavila fotografiju sa cvetom u društvu oca Dijega, tada zvezde Napolija, napisavši evotivnu posvetu.

"Uvek sam strahovala od sopstvene smrti, ali ne danas. Zato što će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to biti trenutak kada ću te ponovo videti i zagrliti. Većim mi nedostaješ, tata. Ovde ću se opirati, bez onog dela srca koje si juče poneo sa sobom. Kao što si uvek, briniću se za sve pošto si mi dao velike odgovornosti" - napisala je između ostalog Dalma.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.