Sećate li se čudesnog golmana sa Mundijala: Očoa blizu prelaska u Liverpulu

Izvor: Blic, 05.Nov.2014, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate li se čudesnog golmana sa Mundijala: Očoa blizu prelaska u Liverpulu

Meksički golman Giljermo Očoa blistao je letos na Mundijalu u Brazilu i nalazi se pred selidbom u Liverpul za četiri miliona funti.

Neverovatni čuvar mreže uoči ove sezone je potpisao ugovor sa Malagom, ali nije odigrao nijedan meč, jer prednost ima Karlos Kameni.

Očoa želi da brani, a čelnici kluba sa "La Rosalede" rado će ga pustiti ukoliko ponuda bude Liverpula bude odgovarajuća, a na Enfildu bi pojačao konkurenciju Simonu Minjoleu.

Očoa je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do sada nastupao za Ameriku iz Meksika u kojoj je debitovao 2004.godine na utakmici protiv Montereja, a 2011. godine prešao u francuski Ajačio za koji je branio ukupno tri sezone i za vreme Mundijala nije imao klub, pa su njegove bravure privukle pažnju brojnih evropskih klubova.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.