Sebični Eto

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Sep.2010, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sebični Eto


Atmefser u taboru Intera nije sjajna, tvrde mediji. Glavni problem je kažu nezadovoljstvo saigrača zbog sebičnosti Samjuela Etoa.
Kamerunac je sjajan na startu sezone, pošto ga je novi trener Rafa Benitez
vratio na mesto klasičnog špica. Eto je postigao već pet golova, ali većini saigrača se ne sviđa kako igra.
- >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Protiv Rome je bilo mnogo sebičnih u napadu – izjavio je defanzivac Majkon, a iako nije direktno rekao na koga misli, nema dileme da je reč o Kameruncu koji je u nekoliko situacija mogao da doda saigračima.
Osim Majkona koji je javno rekao, mediji navode da su i Snajder i Pandev veoma nezadovoljni igrom Etoa koji se ponaša kao gazda na terenu i pokušava da završi sve akcije sam.
Mediji ističu i situaciju iz meča protiv Barija prošle srede, kad je Eto uzeo loptu da izvede penal. Iako je Dijego Milito tražio da bude izvođač, Kamerunac nije hteo ni da čuje.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.