Sebaljos želi trajno da ostane u Arsenalu

Izvor: B92, 21.Okt.2019, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sebaljos želi trajno da ostane u Arsenalu

Dani Sebaljos, fudbaler Arsenala, zatražio je od čelnika Real Madrida da pokrenu pregovore sa "tobdžijama", u vezi otkupa njegovog ugovora.

Mladi veznjak je od letos na pozajmici u londonskom klubu, ali sadašnji dogovor podrazumeva da se on vrati u Madrid na kraju sezone.

"El Desmarque" navodi da je Sebaljos razgovarao sa predsednikom "kraljevskog" kluba Florentinom Peresom i tom prilikom insistirao na „trajnom“ odlasku iz Reala.

Reprezentativac Španije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ove sezone nastupio na 12 utakmica za tim Unaj Emerija, dok je za španski tim odigrao samo 17 mečeva za dve sezone.

Mediji navode da će konačnu odluku o budućnosti mladog fudbalera doneti Zinedin Zidan.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.