Šćepović: Dokazaću da vredim

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Jan.2011, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šćepović: Dokazaću da vredim

Marko Šćepović i Nemanja Tomić, nestašni Partizanovi momci, opet špartaju „Zemunelom”, ali za razliku od finiša jeseni, ponovo u crno–beloj opremi. Vreme suspenzije i treniranja sa Teleoptikom, za dvojac talentovanih igrača poniklih u školi srpskog šampiona, sada je samo ružna prošlost...

Proteklu godinu pamtiću >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << po lepim i manje lepim stvarima. Debijem i golovima za voljeni klub ispunio sam dečačke snove, dok period suspenzije želim brzo da zaboravim – ističe Marko Šćepović.
Osam golova minule jeseni – malo li je za debitanta?!
Potrudiću se da proleće bude još berićetnije!
Šćepović na početku priprema ne skida osmeh sa lica, ponovo je uz drugove, ali i svestan da samo predanim radom može ponovo da zasluži poverenje stručnog štaba...
Već nedelju dana sam u stroju. Malo je teško, ali ne žalim se. Sada punimo baterije za ono što nas očekuje na proleće.
Trener Aleksandar Stanojević je na okupljanju rekao: „Od Tomića i Šćepovića očekujem da pruže više nego jesenas. To se posebno odnosi na Marka, koji partijama mora da razveje dilemu – da li je prava „devetka” za Partizan ili moramo da angažujemo još jednog špica.”
Ukoliko Kleo već ove zime karijeru nastavi u inostranstvu, da li ćete uzeti njegov dres sa brojem 9?
Ne bih da menjam broj. Lepo mi na leđima stoji i 31!

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.