Šćepanoviću je sada sve jasno, Partizan kreće drugim pravcem!

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020, 23:56

Šćepanoviću je sada sve jasno, Partizan kreće drugim pravcem!

Šta će se promeniti?

Očekivalo se da Partizan nastavi tamo gde je stao početkom marta kada je prošla sezona prekinuta, ali u prve dve utakmice u novoj sezoni crno-beli su pretrpeli dva poraza, najpre od Huventuda u Evrokupu, a onda i večeras od Borca na svom parketu u prvom kolu ABA lige (78-87).

Za razliku od meča u Badaloni, kada je Partizan imao ubedljivo vođstvo i prokockao ga u finišu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << večeras su crno-beli bili potpuno nemoćni protiv Čačana. Navijači očekuju odgovore od trenera Šćepanovića zašto je to tako, a on je posle meča dao nagoveštaje određenih promena koje treba da uslede.

''Kada se izgubi utakmica nema tu nekih velikih komentara. Jednostavno nesrećan poraz u Badaloni i kada pomislite da ste došli do neke igre, spustite se na zemlju. Bolje je da se ovakve stvari dese odmah na početku, nego kasnije.







Svima nam je jasno u kakvom smo stanju i ritmu i potpuno mi je jasno na kojim stvarima treba da se radi i koje stvari treba da se poprave.







Iskreno, kada izgubite ovakvu utakmicu kod kuće od dobrog protivnika, a oni su pokazali da igraju ozbiljnu košarku, stavite prst na čelo i jednostavno morate da krenete drugim pravcem.







Ovaj pravac se pokazao da nije dobar, što znači da moramo da krenemo drugim pravcem, i tako će i da bude'', rekao je Šćepanović, a prenosi klupski sajt.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KATASTROFA! Šćepanoviću sve jasno, već je stavio prst na čelo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2020, 08:16

Crno-beli poraženi na startu ABA lige...Za košarkaše Partizana očajno je počela nova sezona. Najpre su u Badaloni protiv Huventuda izgubili dobijenu utakmicu, da bi na startu ABA lige dobili šamarčinu od debitanta Borca. Crno-beli su bili u rezultatskom zaostatku od prve četvrtine, a do kraja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.