Izvor: RTS, 19.Okt.2020, 13:12

Šćepanović pred Bahčešehir: Moramo da pokažemo karakter

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović izjavio je da njegova ekipa u utakmici četvrtog kola Evrokupa protiv Bahčešehira mora da pokaže karakter.
Crno-beli će u utorak od 18.00 u Istanbulu odmeriti snage sa turskim timom, a trener Šćepanović neće moći da računa na povređene Vila Mozlija i Ognjena Jaramaza.

"U ovom veoma teškom periodu, napornom zbog putovanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gustog rasporeda i teških utakmica, moramo da pokažemo karakter, koji je preduslov za dobar rezultat. U sistemu takmičenja gde nemate prava na grešku, gde pre svega nemate vremena za trening i pripremu utakmice, veoma je bitno biti fokusiran, sačuvati koliko-toliko pozitivne energije, da se u takvim utakmicama oslonite na principe koji su već postavljeni", rekao je Šćepanović.
Trener Partizana navodi da treba očekivati reakciju turske ekipe nakon poraza u Evrokupu i domaćem prvenstvu. 
"Očekujem težak duel, Bahčešehir je ekipa koja igra promenljivo, nisu do sada zabeležili pobedu, ali su namučili Uniks u Kazanju, gde su izgubili u poslednjoj sekundi. Ekipa ima kvalitet i svakako treba očekivati njihovu reakciju nakon poraza i u turskom prvenstvu i u Evrokupu", dodaje Šćepanović. 
Partizan posle tri kola u evropskom takmičenju ima učinak od jedne pobede i dva poraza. Centar Erik Mika je pred meč poručio da će u Istanbulu biti teško gostovanje.
"Očekujemo tešku utakmicu, kao i u svim mečevima Evrokupa, posebno zato što igramo na gostujućem terenu. Već smo odigrali dve utakmice u gostima i one nisu prošle onako kako smo se nadali. Sa navijačima ili bez njih, uvek je teško igrati u gostima, zbog putovanja. Nadam se da smo naučili lekciju na prethodnim utakmicama i da ćemo sutra izboriti pobedu", istakao je Mika.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN OTPUTOVAO U TURSKU! Šćepanović: Bahčešehir ima kvalitet, očekujem težak meč!

Izvor: Kurir, 19.Okt.2020

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Bahčešehira i dodao da turska ekipa i pored loših rezultata ima kvalitet.

Nastavak na Kurir...

PARTIZAN U ISTANBULU JURI 2. POBEDU U EVROKUPU Šćepanović: Moramo da pokažemo karakter! (FOTO)

Izvor: Kurir, 20.Okt.2020, 09:07

Košarkaši Partizana večeras od 18 sati igraju protiv turskog Bahčešehira u Istanbulu u 4. kolu grupe A Evrokupa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.