Šćepanović: Ovakve utakmice se dešavaju

Izvor: B92, 01.Okt.2020, 01:09

Šćepanović: Ovakve utakmice se dešavaju

Trener Partizana Vlado Šćepanović nije bio zadovoljan porazom od Huventuda u Badaloni.

Košarkaši Partizana su poraženi na startu Evrokupa od Huventuda u Badaloni sa 85:82.

Crno-beli su imali 61:46 u jednom momentu treće deonice, ali su svakako u tesnoj i neizvesnoj završnici upisali prvi poraz.

"Ovake utakmice se dešavaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << promašili smo sve što smo šutnuli, prokockali 15 poena prednosti i čestitao bih Huventudu na zasluženoj pobedi", rekao je Vlado Šćepanović.

Ante Tomić je odigrao sjajan meč, ali je Huventud bio agresivniji, što je presudilo.

"Naravno, Ante Tomić je sjajan košarkaš, ali on nije sjajan defanzivac i igrač je koga treba napadati. Koristiti razne situacije koje on slabije brani, ali kasnije je Huventud raširio teren, bio agresivan, pogodio dosta šuteva i bio izuzetno agresivan pa smo imali 4,5 izgubljenih lopti. Ako igrate agresivno, napadate i sve radite kako treba pobedićete, to su osnovne stvari, u školi vas tome uče, a moji igrači to nisu radili", kaže trener Partizana.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŠĆEPANOVIĆ: Ovakve utakmice se prosto dogode

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020

Crno-beli pali na startu Evrokupa...Prva zvanična utakmica na klupi Partizana neće ostati u lepom sećanju Vladu Šćepanoviću. Novi trener crno-belih doživeo je poraz od Huventuda rezultatom 85:82 i pored toga što su imali veliku prednost u finišu meča...- Ovakve utakmice se prosto dogode. Promašili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.