Šćepanović: Obaveza je da idemo na pobedu

Izvor: Mondo, 28.Sep.2016, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šćepanović: Obaveza je da idemo na pobedu

Košarkaše Budućnosti na premijeri nove sezone ABA lige očekuje jedno od najtežih gostovanja - utisak je nikad jačoj Cedeviti u Zagrebu.

Šef stručnog štaba i krilo "plavih", Vlado Šćepanović i Sead Šehović, pred polazak za hrvatsku prestonicu su održali brifing u klupskim prostorijama u Njegoševom parku.

"Sinhronizovano" su poručili da se ne odriču pobedničkih ambicija u Zagrebu, ali i konstatovali da uloga favorita pripada domaćinu, dobrim delom zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << povreda igrača spoljne linije Gordića, Rejnoldsa i Suada Šehovića.

"Trener Cedevite Mršić je nedavno na turniru u Zadru rekao da je ovo najjača ekipa otkad taj klub postoji, što povlači maksimalne ambicije Zagrepčana u predstojećoj ABA ligi. Oni su to i potvrdili na pomenutom turniru, igrajući potpuno ravnopravno sa evroligašem Fenerbahčeom. Bez obzira na to, mi u Zagreb putujemo sa ambicijom da dobijemo taj meč, jer je Budućnost veliki klub i tako mora da bude bez obzira na ime rivala", prokomentarisao je Šćepanović.

Premijerni meč ovosezonskog izdanja ABA lige počinje u 19 sati.

Opširnije na MONDO.me...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.