Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2020, 12:25

Šćekić pobedio virus i već trenira

Zdrav i Lakčević, samo ne može još da vežba

Dobra vest iz Humske: Aleksandar Šćekić i Nemanja Lakčević su već pobedili virus koronu!

Njih dvojica su bila u izolaciji prethodnih dana, ali današnja informacija glasi da su obojica preležali virus. Šćekić se već danas vratio treninzima, dok Lakčević ionako mora da miruje zbog povrede ligamenata kolena, koju je zadobio u finišu prethodne sezone.

Šćekić je danas trenirao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odvojeno, a u narednim danima se očekuje da se priključi ekipi“, saopšteno je iz Partizana.

Da crno-beli tandem ima koronu otkriveno je dva dana pre prozivke za početak priprema za novu sezonu. Ali, zaključilo bi se da je već tada utvrđeno da su obojica virus pregurali na nogama, pošto već sada imaju dozvolu da treniraju, jedino što Lakčević zbog teže povrede još ne može.

Što se tiče Aleksandra Šćekića, postoje naznake da bi mogao da ode iz Partizana tokom letnjeg prelaznog roka, a ukoliko se to dogodi, crno-beli bi probali da dovedu Marka Docića iz Čukaričkog. Međutim, sve je to još na dugom štapu, jer letnji prelazni rok još nije ni blizu početka.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.