Izvor: MozzartSport.com, 08.Jun.2020, 14:39

Saznajte PRVI sve vesti iz omiljenog kluba uz pomoć novih Mozzart Sport notifikacija

Samo za prave ljubitelje sporta

Navikli ste već da na Mozzart Sportu najbrže saznajete vesti iz sveta sporta, a sada vam donosimo ekskluzivne informacije iz omiljenog kluba još brže!

Sve što treba da uradite jeste da se prijavite da dobijate notifikacije o klubu koji odaberete i svaka vest koju o tom klubu objavi Mozzart Sport prvo će stići do vas.

Kako to funkcioniše?

Ako, na primer, čitate vest o Barseloni, ispod nje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << primetićete deo „Favoriti i notifikacije“ i zvezdicu i zvonce, na koje možete da kliknete. Klikom na zvonce prijavićete se za notifikacije za Barselonu, i mi ćemo vas obavestiti o svakoj novoj vesti vezanoj za ovaj klub. Za prijavu na notifikacije ne morate biti ulogovani.

A klikom na zvezdicu uvrstićete izabrani klub u svoje favorite i na taj način na stranici „Favoriti“ napravićete izbor vesti o temama koje vas najviše zanimaju. Da biste odabrali svoje favorite, potrebno je da se obavite proces registracije, koji je brz, lak i besplatan.

Saznajte prvi vesti o omiljenom klubu i čitajte ono što vas najviše zanima na Mozzart Sportu!

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.