Savršeno poluvreme Pantera - Ledej dotukao Zvezdu

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 21:02

Savršeno poluvreme Pantera - Ledej dotukao Zvezdu

Raspoloženi tandem crno-belih odigrao fenomenalno u prvom delu meča, gosti bez rešenja za šutersku kliniku Željkovih najjačih aduta.

Posle prvog poluvremena Partizan je deklasirao Zvezdu u svim elementima igre, vodi 56:36 i na najboljem je putu da dođe do prednosti u finalnoj seriji ABA lige.

Apsolutno najzaslužniji za takav epilog posle 20 minuta meča su Kevin Panter i Zek Ledej, koji su zbirno crveno-beliam ubacili 34 poena.

Panter je pokrenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šuterski uragan, bio je nezadrživ, nepogrešiv, za samo 9 minuta igri ubacio je 14 poena bez promašaja iz igre - 1/1 za jedan, 2/2 za dva, 3/3 za tri poena!

Ledej mu je bio najveća podrška.

Partizanov krilni centar za 20 minuta ubacio je 20 poena uz savršen šut za tri poena - 3/3.

Zvezdi se ne piše dobro protiv ovako raspoloženog tandema večitog rivala.

Kod gostiju, najefikasniji posle prvog poluvremena bio je Kampaco sa 6 poena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.