Savršen uvod u meč: Pobeda prijateljstva!

Izvor: Mondo, 11.Okt.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savršen uvod u meč: Pobeda prijateljstva!

Reprezentacija sportskih novinara Crne Gore i reprezentacija sportskih novinara Srbije odigrali revijalnu utakmicu uoči istorijskog okršaja "sokolova" i "orlova".

Foto: MONDO

Crna Gora i Srbija će večeras (20.45) odigrati "bratski, prijateljski i takmičarski meč" u okviru 3. kola Lige nacija, boriće se za prvo mjesto u grupi 4 Lige C, biće to prvi okršaj dvije zemlje koje su se razišle 2006. godine...

Neke "lude glave" možda žele incidente, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dovoljno im je da pogledaju fotografiju koja kruži internetom na kojoj su Filip Stojković i Stefan Mugoša iz tabora crnogorske reprezentacije i Nemanja Radonjić, Aleksandar Mitrović i Branko Jovičić iz srpskog tima, pa da vide da među njima vlada - ljubav i prijateljstvo.

A veliki poštovanje i drugarstvo vlada i među predstavnicima "sedme sile" - sportski novinari Crne Gore i sportski novinari Srbije su napravili sjajnu uvertiru revijalnom utakmicom za večerašnji istorijski derbi pod Goricom.

Na pomoćnom stadionu OFK Titograda, na Starom aerodromu, rezultat je bio u drugom planu, jer je pobedilo prijateljstvo (mada poraz srpskpfg tioma 1:6 jeste bolan i biće vremena za analizu :)).

Sve u svemu novinari su poslali lepu sliku.

Utakmicu je sudio Dobrilo Malidžan, nekadašnji sudija u Jugoslaviji, Crnu Goru su predstavljali Bojan Topalović, Nedeljko Kostić, Miloš Antić, Admir Haverić, Todor Brajković, Danilo Mitrović, Uroš Radulović, Igor Šuković, Vlado Perović, Igor Ćulafić, Vučko Jovanović, Božo Janković i Luka Đuretić, dok su za Srbiju igrali Miloš Bjelinić, Đorđe Filipović, Ivan Petković, Dražen Ostojić, Saša Grujović, Željko Vučković, Vladimir Zogović, Vladimir Tomković, Petar Lazić, Slobodan Stošić, kolumnista Monda i kapiten Nebojša Petrović, te naš igrač Matija Milačić koji je pojačao “orlove“, jer nisu imali dovoljno igrača.

Nakon dva poluvremena po 20 minuta, treće je nastavljeno na ručku... Uz prigodne poklone i sa jedne i sa druge strane.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.