Izvor: MozzartSport.com, 26.Maj.2020, 13:56

Savo zadovoljan pripremama: Što više raspoloženih strelaca, veće su nam šanse da pobeđujemo

Crno-beli spremni za utakmicu protiv Mladosti

Poslednja provera u Zemunelu je uspela, po ocenama trenera Sava Miloševića. Tim je bio podeljen u dve ekipe, a slavio je onaj koji bi se, gledajući minutažu igrača, mogao nazvati – rezervnim.

Nakon meča koji je bio generalna proba za subotu, kada će Mladost gostovati u Humskoj, trener Savo Milošević je podelio visoke ocene pulenima.

Dobro momci rade, sve utakmice koje smo igrali su >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bile dobre. Jako je komplikovano i teško kada igraju međusobno da to bude ozbiljno, da liči na  utakmicu, a da niko nikog ne povredi. Dosta su disciplinovani bili i danas. I prethodna utakmica naša dva tima bila je odlična, sa te strane jako sam zadovoljan“, ocenio je Milošević.

Naravno, po starom dobrom običaju – uvek može bolje.

Ima stvari koje moramo da popravimo, znaju oni sve to, ali verovatno su još teške noge i treba nam malo više koncentracije. Takmičarski ritam mora da se dobije kroz utakmice. Ima još finesa koje mogu bolje, ali s obzirom na situaciju, na to kroz šta smo prošli prethodnih nekoliko meseci, deluje zadovoljavajuće“.

Na mini pripremama istakli su se Lazar Pavlović i Bojan Matić, čije su nišanske sprave najbolje naštelovane.

Mi koji radimo sa njima, nismo time iznenađeni. Da biste igrali u Partizanu morate da se potvrđujete svakodnevno. I zato su oni tu. Dobro je što imamo više igrača koji mogu da donesu prevagu, da odluče utakmicu, što ih više imamo, imaćemo i više šanse da pobedimo“.

Sve je bolji i zdravstveni bilten u Partizanu. Sejduba Suma se vratio na teren i kako stvari stoje, biće spreman za meč sa Lučancima.

Suma još od derbija vuče povredu, oni i Sadik su bili polupovređeni i kada smo počeli nove pripreme. Dobro to deluje, nismo hteli ništa da rizikujemo, a danas smo ga probali jer već se približava prvenstvo, da vidimo u kojem je stanju. Osim Lutovca koji je blizu da počne da radi sa 100 odsto, nadam se da će do subote svi biti spremni“, naglasio je Savo Milošević.

Utakmica Partizan – Mladost igraće se u subotu od 17.30 u Humskoj pred praznim tribinama.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.