Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2020, 13:00

Savo Milošević: Ne zanima me šta Zvezda priča o nama, ni ja ne pričam o njoj

„Neka svako radi svoj posao, što je u našoj državi teško“, kaže trener Partizana pred gostovanje Novom Pazaru

Igrao se fudbal, a o fudbalu niko ne priča. Pet dana je prošlo otkako je počelo novo prvenstvo, a u centru pažnje nisu ni igrači, ni rezultat, već – sudije.

Iako je počelo derbijem evropskih predstavnika, TSC-a i Vojvodine, a nastavilo sa po tri gola večitih rivala, takmičenje na teritoriji Srbije poprimilo je obrise teorije zavere. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ne prvi put. Tako Novosađani traže izuzeće Novaka Simovića, Napredak i Crvena zvezda združenim snagama su se obrušili na Danila Grujića zbog jedanaestercau koristi crno-belih pod Bagdalom, čak sa Marakane zahtevaju da se delilac pravde iz Niša najoštrije kazni, napisao je i Partizan saopštenje u kome prvaku spočitiva penal protiv Novog Pazara...

Opšti metež. Ni „f“ od fudbala. A tek je prvo kolo završeno, pa se javnost pita šta bi trebalo uraditi da ne bismo slušali samo optužbe. Često neutemeljene.

Ima mnogo stvari koje bi trebalo popraviti“, uzvraća Savo Milošević, trener Parnog valjka.

Razlog su, nažalost, optužbe između čelnika Partizana i Crvene zvezde.

Za početak, da proba svako da radi svoj posao, što je objektivno teško u našoj državi. Što se tiče saopštenja večitog rivala, nikad sebi za godinu i po dana koliko sam na klupi Partizana nisam dozvolio da komentarišem bilo šta ih suparničkog tabora i apsolutno me ne zanima šta oni misle o našoj utakmici“.

Da se bura ne stiša postarali su se klubovi van Topčiderskg brda. Radoslav Batak, šef stručnog štaba Radničkog najavio da će rotirati pet ili šest fudbalera pred za meč sa Crvenom zvezdom.

To je stvar Radničkog. Ni ja ne bih dozvolio njima da mi se mešaju u posao. Zašto bih se ja mešao u njihov“, pita se Milošević pred put u Novi Pazar, gde crno-beli u sredu od 17 časova ciljaju drugu pobedu u sezoni.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Milošević: Apsolutno me ne zanima šta u Zvezdi misle o našoj utakmici

Izvor: B92, 04.Avg.2020

Trener Partizana Savo Milošević video-konferencijom za medije najavio je utakmicu drugog kola Linglong Superlige Srbije u Novom Pazaru..Novinari koji prate crno-bele postavljali su pitanja preko portparola Biljane Obradović, a posle burnog prvog kola bilo ih je dosta...Pre svega, Milošević je u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.