Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2020, 20:07

Savo Milošević: Marković je jedno od najvećih pojačanja u istoriji Partizana! Asano često spava, danas nije

Partizanov trener veoma zadovoljan posle pobede nad ekipom Mladosti od 4:1

Mogli su se očekivati određeni problemi posle pauze od dva i po meseca, ali osim 20-ak minuta praznog hoda krajem prvog poluvremena kada je Mladost možda mogla i do izjednačenja, Partizan je delovao pristojno. Bar toliko da Savo Milošević bude zadovoljan posle pobede od 4:1.

Zadovoljan sam igrom. Najbitnije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je da smo se odmakli od Vojvoine da možemo da rasterećenije odgramo ove tri utakmice i da se fokusiramo na ono što je najvažnije, a to je Kup. Drugo najbitnije je bilo da se niko ne povredi posle pauze i u tome smo uspeli. Čak je, ako imamo u vidu dugu pauzu, izgledalo i izneđujuće dobro, jer smo imali određene sumnje i strahove. Ritam je ipak bio dosta dobar, videli smo dosta odličnih akcija, onakvu kakvu smo odigrali pred drugi gol odavno nisam video. Svaka čast momcima“, rekao je Milošević posle meča.

Ne voli Milošević da govori o imenima pojedinaca, ali neki su igrači ipak zaslužili posebno pohvale. Lazar Marković recimo, pre svega imajući u vidu koliko je on pauzirao od fudbala i pre no što se vratio u Humsku.

Sigurno da raduje to. Marković je jedno od najvećih pojačanja u istoriji Partizana ako uzmemo u obzir gde je igrao i koliki su tu novci bili bili u pitanju, teško da smo mogli da dovedemo skupljeg igrača. Logično je zato da je on doveden da pravi razliku. Rekao sam već, njegov povratak će biti dugačak, dugo je van takmičarskog ritma. Za njega je prava šteta što je krenula korona, jer je taman ulazio u ritam. Ali sad je još spremniji“.

Kad je već pitanjima bio prinuđen, nahvalio je Milošević i Japanca Takumu Asana.

Često smo imali situacije da Asano u prvom pluvremenu spava, pa se probudi u drugom. Danas je od prvog minuta bio tu. Pretpostavljam da su svi igrači imali veliku želju posle ove pauze. A i teren je dosta dobro pripremljen, zaista je bilo milina igrati“, kaže Milošević.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NISMO MOGLI DA DOVEDEMO SKUPLJEG Savo: "On je jedno od NAJVEĆIH pojačanja u ISTORIJI! Gde je sve igrao..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020

Trener Partizana zadovoljan urađenim...Posle višemesečne pauze zbog pandemije koronavirusa, juče je nastavljena Superliga Srbije. Juče su svoje mečeve odigrali fudbaleri Inđije i Spartaka (1:2), Vojvodine i Čukaričkog (1:1) i Rada i Crvene zvezde (0:5). Crveno-beli su tako osigurali titulu prvaka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.