Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2020, 18:40

Savo, Duljaj, Milivoje: Legendo, gospodine, počivaj u miru

Tuga zbog odlaska Ilije Petkovića

Vest da je preminuo Ilija Petković, legenda srpskog fudbala, nama najsvežiji u sećanju kao nekadašnji selektor reprezentacije, potresla je celokupnu javnost.

Od Petkovića su se porukom oprostili Fudbalski savez Srbije, Partizan, Zvezda, a javljaju se i njegovi nekadašnji puleni iz državnog tima.

Nekadašnji golgeter reprezentacije, sada trener Partizana Savo Milošević teško je podneo odlazak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bivšeg učitelja.

Jedan od najvećih napadača koje je imala naša država. I još veća ljudska gromada! Čovek neverovatnog duha i vedrine i uvek pozitivnog stava, što je prava retkost na ovim prostorima. Bio mi je trener i učitelj, i u jednom i u drugom sam mnogo naučio. Večna ti slava dragi moj Petko! I hvala za sve“, rekao je Savo Milošević.

Njegov nekadašnji saigrač iz državnog tima Igor Duljaj takođe je potresen zbog smrti Ilije Petkovića.

Bio mi je kao drugi otac, neko sa kim sam prošao prelepe trenutke u karijeri. Nedavno sam ga video na stadionu Partizana, kada me je kao i uvek pitao za porodicu uz velike pozdrave njima. Iskreno, baš sam pogođen i zatečen, jer je otišao veliki i dobar čovek. Ako je neko bio oličenje dobrote i poštenja, to je bio Petko“, rekao je Duljaj za Telegraf.

Kratku oproštajnu poruku objavio je i Milivoje Ćirković, koji je nastupe u reprezentaciji imao dok je Petković bio selektor.

Gospodine, legendo, selektore... Neka ti je večna slava i hvala za sve“, napisao je Ćirković.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.