Saviola uvek može još gore, nova bruka „bivšeg“ Maradoninog naslednika (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Nov.2015, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saviola uvek može još gore, nova bruka „bivšeg“ Maradoninog naslednika (VIDEO)

Kada je iz matične River Plate 2001. godine stigao na Nou Kamp, svetski mediji su pričali dolasku novog Dijega Armanda Maradone u Barselonu, a danas kada se vratio na Monumental, kao da se trudi da još jače ukalja i onako upropašćenu karijeru.

Kao šlag na torti stigao je promašaj u 29. kolu argentinske Primere protiv Velez Sarsfilda. Saviola je odlično povukao kontranapad svog tima, odigrao dupli pas sa Gonzalom Marinezom, ali je onda usledila očajna egzekucija. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Od kompletnog gola, omaleni napadač je uspeo da pogodi stativu.

I njemu i ostalim igračima Rivera ostalo je samo da se uhvate za glavu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.