Izvor: MozzartSport.com, 15.Jul.2020, 10:54

Savin sin se vratio u Proleter

Posle četiri godine

Teško će se primaći slavi oca Save, ali Nikola Milošević je uporan u nameri da napravi lepu karijeru u srpskim okvirima. Mladi napadač, rođen 1996. godine u Birmingemu, posle sezone provedene u Javoru vraća se u novosadski Proleter. On je već nosio dres tima sa Slane Bare u sezoni 2015/2016. kada je Prolter bio član Prve Lige Srbije.

Prošle sezone Milošević junior je bio član Javora. Međutim, nije imao značajan učinak. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Na osam superligaških mečeva nije uspeo da se upiše u listu strelaca. Veruje da će u Prolteru napraviti iskorak, mada mu neće biti lako.

Posle staža u omladinskoj školi Partizana, Nikola Milošević je igrao za Srem iz Jakova. Put ga je potom vodio u Bežaniju, Proleter i na kraju Javor.

Trenutno je Proleter u istom zlatiborskom hotelu gde i Partizan. Međutim, to nije novost u porodici Milošević.

„Neću o tome. Bilo je isto prošle godine, tada je igrao za Javor, sada je u Proleteru“, poručio je Savo Milošević.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.