Savić odredio spisak igrača za turnir u Podgorici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2021, 18:03

Savić odredio spisak igrača za turnir u Podgorici

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić objavio je spisak igrača za turnir u Podgorici, koji će se održati od od 27. do 29. januara.

Kako je saopšteno, na spisku se našlo 15 igrača:

Dimitrije Rističević (Novi Beograd), Stefan Živojinović (Nojsi la Sek), Lazar Dobožanov (Radnički), Petar Velkić (Šabac), Nebojša Toholj (Radnički), Luka Pljevančić (Radnički), Petar Tomić (Novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Beograd), Nemanja Stanojević (Radnički), Stefan Mitrović (Partizan), Miloš Ćuk (Novi Beograd), Draško Gogov (Novi Beograd), Strahinja Rašović (Radnički), Đorđe Vučinić (Šabac) i Marko Radulović (Radnički).

Na turniru u Podgorici pored srpske reprezentacije učestvovaće još SAD i Crna Gora, a zbog pandemije i problema oko putovanja učešće je otkazala Nemačka.

Srbija svoje utakmice igra 27. januara u 17.30 protiv SAD i dan kasnije u 18 sati protiv selekcije domaćina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SAVIĆ IZABRAO: Određen spisak igrača za turnir u Podgorici

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021

Takmičenje se održava od 27. do 29. januara...Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić objavio je spisak igrača za turnir u Podgorici, koji će se održati od od 27. do 29. januara...Kako je saopšteno, na spisku se našlo 15 igrača: Dimitrije Rističević (Novi Beograd), Stefan Živojinović...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.