Savić: Glupa pravila pojedninih monopolista u Evropskoj plivačkoj federaciji

Izvor: Blic, 09.Nov.2013, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić: Glupa pravila pojedninih monopolista u Evropskoj plivačkoj federaciji

Trener vaterpolista Crvene zvezde Dejan Savić rekao je da je ponosan na svoje igrače, bez obzira što nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona.

Evropski prvak je na Tašmajdanu pobedio Pro Reko sa 11:7, ali je eliminisan posle izvođenja peteraca (3:2), dok je u prvom meču bilo 9:5 za italijanski drim tim.

"Gledali smo spektakl dve vrhunske ekipe. Pokazali smo karakter agresivnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igrom, anulirali prednost i ušli u peterce, koji su kocka. Ni Pro Reku nije bilo lako, ali moramo da se prilagođavamo na glupa pravila pojedninih monopolista u Evropskoj plivačkoj federaciji. Nije potrebno trošiti reči na njih, ali neke stvari moraju da se promene. Nismo zadovoljni, ali možemo da budemo ponosni", rekao je Savić.

Vaterpolista Crvene zvezde Boris Vapenski izjavio je da je presudilo iskustvo italijanskog predstavnika.

"Ne znam da li da se smejem ili plačem. Odigrali smo fantastičnu odbranu, uspeli da u poslednjim trenucima izborimo penale, ali je tom prilikom presudilo iskustvo protivnika. Ostaje žal što smo uspeli da nadoknadimo ogromnih četiri gola i da ispadnemo na ovakav način. Šefik je odbranio dva penala, ali smo ipak lošije šutirali od njih. Idemo dalje, imamo Superkup Evrope, prvenstvo i domaći kup, gde ne smemo da stanemo", zaključio je Vapenski.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Savić: Glupa pravila pojedninih monopolista u Evropskoj plivačkoj federaciji

Izvor: Dzungla.org, 09.Nov.2013

Trener vaterpolista Crvene zvezde Dejan Savić rekao je da je ponosan na svoje igrače, bez obzira što nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.