Savić: Biće tvrdo, neizvesno do samog kraja

Izvor: Beta, 18.Jul.2014, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić: Biće tvrdo, neizvesno do samog kraja

BEOGRAD, 18. jula 2014. (Beta) - Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je u petak da očekuje neizvestan meč protiv Hrvatske na Evropskom prvenstvu i istakao da njegova ekipa mora da bude agresivnija ukoliko želi da pobedi.

Srbija je juče u Budimpešti poražena od Madjarske sa 6:8 u utakmici trećeg kola Evropskog prvenstva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << />
"Rizikovali su sa isključenjima i pogodili, jer smo slabo igrali igrača više. Ipak su svetski prvaci, publika je bila velika podrška ali je problem bio u našoj agresivnosti. Ako to pokažemo protiv Hrvata onda bi ishod mogao da bude povoljniji. Njih muči remi sa Španijom jer sada svi želimo poziciju broj dva", kazao je Savić.

Meč četvrtog kola izmedju Srbije i Hrvatske igra se sutra od 16.00.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savić: Biće tvrdo, neizvesno do samog kraja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2014

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je danas da očekuje neizvestan meč protiv Hrvatske na Evropskom prvenstvu i istakao da njegova ekipa mora da bude agresivnija ukoliko želi da pobedi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.