Izvor: MozzartSport.com, 29.Avg.2020, 22:58

Sautgejt dopunio spisak za Ligu nacija, pozivi za neuništivog Koudija i slavljenika Mejtland Najlsa

Selektor Engleske ima na raspolaganju 25 igrača

Kapiten Vulverhemptona Konor Koudi i Arsenalov ofanzivni bek Ejnsli Mejtland Najls dobili su naknadne pozive od selektora Gereta Sautgejta za predstojeće mečeve Lige nacija protiv Islanda i Danske.

Štoper Vulvsa je godinama unazad stub odbrane tima koji iz godine u godinu podiže lestvicu i beleži sve bolje rezultate u Premijer ligi i evropskim takmičenjima. Koliko je Koudi važan za Vulvse potvrđuje i podatak >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da u poslednje dve sezone nije propustio nijedan ligaški meč!

Koudi dolazi kao direktna zamena za Harija Megvajera koji neće biti Sautgejtu na raspolaganju zbog suspenzije koju je zaradio jer je bio u grčkom zatvoru zbog tuče na poznatom ostrvu Mikonos. Kapiten Mančester junajted se opirao hapšenju, čak je udario policajca, a navodno je čak pokušao da podmiti čuvare reda i mira, što mu je samo pogoršalo situaciju. Sautgejt je nedavno izjavio da je Megvajerovo povlačenje sa spiska “najbolje za sve strane u ovom trenutku“.

Mladi fudbaler Arsenala je ranije tokom dana proglašen za igrača utakmice Komjuniti šilda protiv Liverpula, u kojem su Tobdžije uzele trofej posle boljeg izvođenja jedanaesteraca i to na njegov 23. rođendan. Upravo iz svih navedenih razloga Sautgejt je rešio da Mejtland Najlsu uruči lep poklon u vidu poziva u reprezentaciju.

Obojica su Englesku predstavljali u mlađim kategorijama. Koudi je bio kapiten tima do 17 godina na Evropskom prvenstvu 2010, dok je Mejtland Najls sa mladom reprezentacijom osvojio Mundijalito 2017.

Kako je ranije objavljeno reprezentacija će se sastati u Parku Sent Džordža u ponedeljak, a Engleska će prvo odmeriti snage sa Islandom u Rejkjaviku 5. septembra, da bi tri dana kasnije u Kopenhagenu gostovala Danskoj.

SPISAK ENGLESKE:

Golmani: Din Henderson (Mančester junajted), Džordan Pikford (Everton), Nik Poup (Barnli).

Odbrana: Trent Aleksander Arnold (Liverpul), Konor Koudi (Vulvs), Erik Dajer (Totenhem), Džo Gomez (Liverpul), Majkl Kin (Everton), Ejnsli Mejtland Najls (Arsenal), Tajron Mings (Aston Vila), Kiran Tripijer (Atletiko Madrid), Kajl Voker (Mančester Siti).

Sredina: Fil Foden (Mančester Siti), Mejson Maunt (Čelsi), Kalvin Filips (Lids), Deklan Rajs (Vest Hem), Džejms Vord Prauz (Sautempton), Hari Vinks (Totenhem).

Napad: Tami Abraham (Čelsi), Mejson Grinvud (Mančester junajted), Deni Ings (Sautempton), Hari Kejn (Totenhem), Markus Rašford (Mančester junajted), Džejdon Sančo (Dortmund), Rahim Sterling (Mančester Siti).

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.