Saudijska ofanziva ne jenjava – ide i Bernardo Silva?

Izvor: B92, 21.Jun.2023, 23:11

Saudijska ofanziva ne jenjava – ide i Bernardo Silva?

Ništa još nije zvanično ali španska Marka prenosi da je transfer Portugalca i jednog od najboljih igrača Mančester sitija blizu realizacije.

Dobar pokazatelj dokle je došao fudbal: igrač jednog od platežno najmoćnijih klubova Evrope koji raspolaže milijardama, na vrhuncu snage i karijere, uz to i osvajač Lige šampiona, sve to možda napusti zbog ponude iz Saudijske Arabije.

Ovako nešto se upravo dešava...

Portugalac Bernardo Silva je navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prihvatio ponudu Saudijaca, još uvek nije poznato o kojoj sumi se radi, koliko za njega, a koliko Sitiju, te će svoju karijeru nastaviti u zemlji koja je, očito, rešila da unese potpunu pometnju u svetu fudbala.

Španska Marka ne navodi ime kluba koji je u pitanju, ali kaže - blizu je dogovor.

"Igrač iz Top 10 na svetu, koji sa 28 godina pakuje kofere i ostavlja evropsku elitu kako bi prešao u Saudijsku Arabiju. Praktično završen prelazak Bernarda Silve u tamošnju Pro ligu ozbiljna je opomena evropskim klubovima. Pojavio se neko koji je sposoban da im parira, pa čak i nadmaši njihove finansijske ponude s potencijalom da plati velike transfere", piše Marka.

Bernardo Silva je u tek završenoj sezoni, istorijskoj po Siti, bio jedan od najboljih igrača Pepa Gvardiole, to je već dugo, i otud potpuni šok odukom, ako je zaista doneo, da praktično digne ruke od ozbiljnog fudbala.

Doduše, sada su tamo neka od najvećih imena fudbala...

Ronaldo, Kante, Benzema, stigao je i Ruben Neveš, a očekuju se i dolasci Zijeha, Kulibalija, Partija i brojnih zvučnih imena koji će saudijski fudbal i tamošnju ligi podići na dosad nezamisliv nivo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.